ΒΟΗΘΕΙΑEγγραφή Χρήστη - Δημιουργικής Ομάδας

Με την εγγραφή σας αποκτάτε πρόσβαση στο σύστημα οnline αιτήσεων συμμετοχής της ομάδας σας στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Με το email και τον κωδικό πρόσβασης μπορείτε να εισέλθετε στο σύστημα και να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αιτήματός σας και δηλώσετε συμμετοχή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Οι χρήστες που έκαναν εγγραφή στο σύστημα οnline αιτήσεων για το καρναβάλι του 2020, θα πρέπει να κάνουν καινούργια εγγραφή.

Υποβολή Αίτησης

Επιλέγοντας "Υποβολή Αίτησης" ο χρήστης επιλέγει την ηλικιακή ομάδα που θέλει να υποβάλει αίτηση. Αρμάδα για ομάδες έως 17 ετών και Πλήρωμα 18+.
Υπάρχει δυνατότητα για προσωρινή αποθήκευση της αίτησής σας πατώντας "ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ". Για να δείτε την αίτησή σας, κάντε κλικ στο κεντρικό μενού στην επιλογή "Αιτήσεις". Επιλέγοντας το κουμπί "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" μπορείτε να συνεχίσετε την διαδικασία υποβολής της αίτησής σας.

Προσοχή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ" και να λάβετε το μήνυμα "H αίτησής σας έχει υποβληθεί με επιτυχία".

Όλα τα πεδία με αστερίσκο(*) είναι υποχρεωτικά.
Κατά τη συμπλήρωση της αίτησής σας, θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε φωτοτυπίες των ταυτοτήτων 2 εκπροσώπων σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένες).
Τα αρχεία πρέπει να είναι σε μορφή jpg, png, pdf, doc, docx. Το μέγεθος κάθε αρχείου (ταυτότητες) δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 4 ΜΒ.
Σε περίπτωση που εκπροσωπείτε σύλλογο/σωματείο θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε το καταστατικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Σε περίπτωση προβλήματος κατά την υποβολή των αρχείων, δοκιμάστε να υποβάλετε τα αρχεία σε κάποια άλλη μορφή.

Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις

Εφόσον έχετε υποβάλλει με επιτυχία την αίτησή σας, πατώντας την επιλογή "Αιτήσεις" στο κεντρικό μενού μπορείτε να δείτε την αίτησή σας. Επιλέγοντας "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ", μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή σας ζητηθεί να υποβάλετε συμμετοχή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις τους Πατρινού Καρναβαλιού.

Τεχνικά προβλήματα

Παρακαλούμε στείλτε μας email στο webmaster@carnivalpatras.gr μια αναλυτική περιγραφή του προβλήματος και ενημερώστε μας σχετικά με τη συσκευή (pc, tablet, κινητό) και το πρόγραμμα περιήγησης (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Google Chrome, κλπ) που χρησιμοποιείτε.

Βοήθεια/Ερωτήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες στο Καρναβαλικό γραφείο, τηλ. 2610.390914, 2610.390915 και στο email: info@carnivalpatras.gr